Just People

Just People

Foto's van vergeten mensen uit Cambodja en vergeten kinderen Albino's. Bekijk deze fotogalerie »

Mensen

Mensen

Een foto van mijn oma is inspiratiebron voor dit thema. Wie was jouw, mijn oma toen ze jong was, hoe zag ze eruit, wat deed ze? Uit vorige generaties komen we voort, daar ben ik nieuwsgierig naar. Bekijk deze fotogalerie »

Kinderspel

Kinderspel

Herinnering en fantasie vormen de onderwerpen van de hazenkinderen. Een kind roept zijn speelgoedbeest tot leven en kent het een persoonlijkheid toe. De spelletjes die kinderen spelen, prikkelen de fantasie en vormen een thema op mijn schilderijen. Bekijk deze fotogalerie »

Liefde

Liefde

Wankel en verstoord, stevig en hecht, bron van verdriet en vreugde. Bekijk deze fotogalerie »

IJssel

Landschap

Het werk over de IJssel ontstond door het maken van wandelingen langs deze mooi rivier. Geschilderde impressies van de werkelijkheid, waar spiegelingen in het water aandacht vragen en kleurschakeringen vertellen over het licht op het water en de weerkaatsing van de lucht. De knotwilg is als boom een inspiratiebron om de mooie knoestige vorm en de grillige takken. Ook de legendes zijn thema voor de IJssel. Huizen vertellen verhalen uit de geschiedenis en deze worden kleurrijk weergegeven op doek in olieverf. De landschapsschilderijen zijn buiten geschilderd in Zuid Frankrijk. Bekijk deze fotogalerie »